Skip to main content
ACRsmart MMV Banner

Melkmeter – ACR Smart MMV

Melkmeter – ACR Smart MMV 

De ACRsmart MMV is ideaal voor veehouders die individuele melkmeting wensen. De MMV versie van de ACRsmart is een betrouwbare en concurrerende oplossing voor automatisch afname en melkmeting. Het is perfect voor de melkveehouder die een nauwkeurige melkhoeveelheid wil monitoren zodat extra complicaties in de melkstal.

ACRsmart MMV id se ideale oplosing voor alle bedrijven. Het systeem is overal inpasbaar en kan gemakkelijk een update krijgen met de iMilk600 melkmeter. ACRsmart MMV zoals de iMilk600 is gecertificeerd door ICAR.

De ACRsmart MMV is uitegerust met een duidelijk LED scherm, dat voor de veehouder de volgende indicaties afgeeft: de aanwezigheid van melk in het systeem, voortgang van de melkstroom en percentage, automatisch melken, simulatie voor de veehouder, reinigingsstatistieken en foutmeldingen.

De eigenschappen en voordelen van de ACRsmart MMV:

  • Een duidelijk LED scherm
  • Verbeterde pulsatie en stimulatie controle
  • Verbeterde melkstel afname controle
  • Voorkomt blindmelken
  • gemakkelijk te installeren en programmeren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Comfortabele bediening
  • Simpel installatie proces


Gerelateerde producten:

iMilk600 HD

ACRsmart MMV Plug & Play 

Het installeren van de ACRsmart MMV kan niet sneller en gemakkelijker. Met de ACRsmart MMV Plug&Play is het bedieningspaneel al gekoppeld aan de afnamecilinder, dankzij een bekabeling die snel en rechtlijnig is. U heeft alle voordelen van de ACR smart MMV plus een bonus van het gemakkelijk installeren in uw melkstal.

 
pulsators

IUP 

De milkrite | InterPuls Universele stroom voorziening (IUP) wordt gebruikt om verschillende apparaten aan te sluiten, inclusief de iMilk600, ACRsmart en de ACRsmart MMV. De uitgang heeft een voltage van 24VDC, echter het is aan te passen naar een voltage tussen 20 en 26.4V maximaal.

De voltage in de uitgang is verdeeld in vier kanalen. Dit beschermt de apparatuur die meegeleverd worden, bovendien kan er bij een fout op één van de vier lijnen overgeschakeld worden op een andere lijn. Wanneer alle vier kanalen gelijktijdig gebruikt worden is het maximaal te leveren 3.25A (13A/4 = 3.25A)

De IUP is beschermd tegen: kortsluiting, overbelasting, overvoltage en oververhitting.

 
iMilk600 HD

ACRsmart MMV and HFS 

ACRsmart MMV en HFS: de milkrite | InterPuls ACRsmart MMV is ook beschikbaar met een HFS sensor module combinatie.

 

Interesse in deze producten...

Voor meer informatie stuur een mail naar sales@milkrite-interpuls.com

Of informeer hier