Skip to main content
Agri banner

Veestapel software EXT

Veestapel software: UNIFORM-Agri 

Onze professionele veestapel software. Met dank aan het partnerschap met een internationale specialist, presenteren we u onze oplossing voor externe software met veel professionele diepgang voor het managen van de veestapel..

UNIFORM-Agri Professioneel is het complete veestapelmanagement pakket voor de melkveehouderij. Na een korte gegevensuitwisseling kan UNIFORM-Agri Professional de dagelijkse administratie en managementvraagstukken op het bedrijf controleren. Het dashboard geeft de belangrijkste gebeurtenissen aan, koeien die aandacht vragen en belangrijke kengetallen zodat u een duidelijk en helder overzicht hebt over de prestaties en doelen van uw veestapel.

Het systeem maakt u opmerkzaam op dagelijkse en wekelijkse gebeurtenissen zoals het bezoek van de dierenarts, maar ook op koeien die direct aandacht nodig hebben. Slimme rapporten met analyses van productie, gezondheid en attenties van veranderingen in de veestapel of in de voeding. U kunt de UNIFORM-Agri app gebruiken om gegevens op elke plek in te voeren via de Android, iOS Smartphone of tablet met een basis internet verbinding. 

Grote pictogrammen maken het gemakkelijk voor veehouders om te navigeren naar de informatie van koeien en jongvee en gegevens invoeren. U kunt de data en de rapporten van de veestapel raadplegen, net als de veterinaire info. Dus het is niet nodig met kopietjes of papieren over het bedrijf te lopen: attenties op het scherm laten u alle geplande activiteiten zien, onder andere bezoeken van dierenartsen en vruchtbaarheidsattenties.

De eigenschappen en voordelen van de UNIFORM-Agri software:
  • Professionele melk analyse
  • Bouwt een lactatie database
  • Monitoren van voeding
  • Rapporten bewerken
  • Android en iOS mobiele App

Interesse in deze producten...

Voor meer informatie stuur een mail naar sales@milkrite-interpuls.com

Of informeer hier